393 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

woestmaarkalm

54 jaar, Almere
man, gay

Foto's

Over

Every man has a place, in his heart there's a space,
And the world can't erase his fantasies
Take a ride in the sky, on our ship fantasii
All your dreams will come true, right away
And we will live together, until the twelfth of never
Our voices will ring forever, as one
...

https://www.youtube.com/watch?v=4lm3ijILvfc

Tripadvisor beoordeler
Werk in het OV dagelijks onderweg in heel nederland Vrijwilliger ...
ex profotograaf

In voor vriendschap (lat)relatie en meer


Ik wil alleen zijn met de zee
ik wil alleen zijn met het strand
ik wil mijn ziel wat laten varen
niet mijn lijf en mijn verstand

ik wil gewoon een beetje dromen
rond de dingen die ik voel
en de zee, ik weet het zeker
dat ze weet wat ik bedoel


Zomer in Zeeland

Het was een warme dag geweest en ik zat nog op het kleine terrasje voor mijn strandhuisje te genieten van de ondergaande zon. Het was de hele dag druk geweest en komen aan gaan van mensen en kinderen en hun spullen.
Ik heb een strandhuisje vlakbij een klein dorpje ergens in Zeeland.
En zeker als het na 5 uur word het langzaam rustiger een enkele wandelaar komt nog langs lopen en in de verte staan nog wat vissers.
Ik nam een slok uit mijn glas en bekeek het zeeschip wat langzaam voorbij kwam richting Vlissingen. Ik ben Leon een oudere man die werkte in het openbaarvervoer. Het strandhuisje had ik al een aantal jaren en je mocht er het hele seizoen blijven slapen en daar maakte ik dankbaar gebruik van. De zon begon langzaam het water te raken en het enige wat je hoorde waren de golven die op het strand vielen.
Af en toe krijste een Meeuw.
Ik probeerde nog een boek te lezen maar het licht wat vanuit het huisje scheen was te weinig. Een ander schip een kustvaarder koerste in de richting van de Noordzee zo te zien was het schip aardig vol geladen.
Ik besloot om naar binnen te gaan en liep via achter naar binnen toe met in mijn enne hand het boek en in de andere de wijn.

Ik zette de radio aan en met een oor luisterde ik naar de stroom liedjes die voorbij kwamen.
Zo als altijd werd ik slaperig en ging me klaar maken om te gaan slapen. Er was een 3 persoons stapelbed en het onderste bed was het breedste. Ik kleden me uit waste me en schoof naakt tussen de lakens. Ik luisterde nog even en draaide me om en was vertrokken.
Hoe lang ik geslapen had weet ik niet meer alleen werd ik wakker van een geluid en kon maar niet bedenken wat ik nou hoorde. Was een zucht en een kreet hoorde wat omvallen. De strandhuisje staan op palen en daar onder was van alles opgeslagen. Ook onder die van mij wat extra stoelen een tweetal ligbedden. En een extra parasol als er eens visite kwam.
Er zat iemand onder mijn huisje leek het, ik hoorde weer wat en besloot eens poolshoogte te gaan nemen. Ik liep op mijn blote voeten weer naar de voorkant van het huisje het trapje af en deed dat alles zo dat de boel niet kraakte. Ik had een lampje mee genomen want buiten was er weinig te zien ondanks dat de maan toch scheen. Ik liet het lampje over mijn spullen schijnen en helemaal achter aan op een ligbed ontdekte iets zwarts. Ik zag een donkere spijkerbroek donker t shirt en donker haar. Ik bukte en liep er naar toe en nog voordat ik er was kwam het overeind en twee holle ogen en een bleek jongens gezicht keken me aan. Hij was jong zag ik terwijl hij in zijn ogen wreef en hij het licht van het lampje met een hand probeerde tegen te houden.
‘Sorry” zijn een zachte stem en hij kwam over eind en bleef zitten. Hij zag er mager en bleekjes uit en hij had lang donker haar. Onder zijn Tshirt staken een paar tattoos uit. Hij keek me met hulpeloze ogen aan en zei nogmaals “Sorry” en vervolgde zijn relaas ik was moet heb al een tijdje niet gegeten en ook bijna niet geslapen. “Kom mee “ zei ik tegen hem hij stond op nam een rugzak mee en liep voor mij langs een geur van al dagen gedragen kleding kwam langs. Ik ging hem voor hij zette zijn rugzaa neer in het huisje en ik knipte het licht aan.
Voor mij stond een jongeman van een jaar of 26 leeftijd kon ik niet zo goed schatten erg mager. “ Ik ben Stefan sorry” verviel hij in herhalingen “ik wilde u niet wakker maken”. “ Maakt niet uit” zei ik toen ik hem eens goed bekeek. Bijna net zo groot als ik lief kopje maar mager en witjes. Ga zitten en schoof een stoel aan de voorkant voor hem vrij “heb je honger wil je wat eten vroeg ik hem” . “Nou” keek hij me vragend aan “graag heb al ruim een dag niet gegeten”
Ik dook de koelkast in en pakte wat brood en legde het op een bordje en pakte wat beleg en pakte een glas melk zonder te vragen of hij het wel lusten ik zette het op tafel en gretig begon hij ervan te eten een grote slok melk ging naar binnen en even moest hij hoesten vanwege het gulzige eten. Die jongen had een knuffel nodig zo leek het. “Zo “ zei ik nadat hij het brood naar binnen had gewerkt. “Heb je zin in een douche je even opfrissen “vroeg ik hem. “ ja” zo antwoorden hij “maar ik val u wel lastig” “ach ik ben nu toch wakker en voor het eerst zag ik een glimlach op zijn gezicht verschijnen. Zonder schroom kleden hij zich uit en stond naakt voor me onder het schamele licht van het huisje. Een navel piercing boven een pik die slapjes naar beneden hing en een klein toefje schaamhaar en ook weinig borsthaar zag ik en vooral magertjes en witjes. Ik ging hem voor naar de douche die zich net als de wc achter op het platform stonden, en deed even voor hoe het ging met de geiser en zo en hoe hij de temperatuur kon regelen. Hij knikte dat hij het had begrepen ik sloot het deurtje en zei tegen hem dat ik een handdoek zou neerleggen. Ik ging weer naar binnen en ruimde het bordje op en zette het glas in de gootsteen. Na een tijdje hoorde ik hem mij roepen. Ik liep weer naar buiten en vroeg hem wat er was ik kreeg geen antwoord en openden het deurtje open.

Een hand greep me bij de schouder en trok me naar binnen en hij kuste me vol op mijn mond even was ik verbouwereerd. Een andere hand greep naar beneden en kneden mijn ballen en pik. En tong door boorde mijn lippen en vond gretig zijn weg naar binnen. Ik kon dit niet langer aan voelen en greep hem bij zijn pik en kneden er ook in streelde zijn ballen en voelde dat zijn pik al hard was in mijn handen. Hij had er zin in en ging in de kleine ruimte op zijn knieën en het deurtje van de kleine ruimte schoot open. Zijn mond ging om mij paal en hij begon me hartstochtelijk te pijpen die gin mijn niet te kleine paal naar binnen. Hoe wist hij dat ik van de mannenliefde was.
Ik streelde hem overal waar ik maar bij kon komen en liet me heerlijk diep pijpen.
Na een tijdje kwam hij overeind en legde een hand om mijn hals en hij kuste me en knabbelde aan mijn oor. Hij draaide me voor zich om en mijn pik gleed door zijn bilspleet heen en weer. Hij was een uitdager heerlijk was dat echt genieten en dat om 2 uur s’nachts. Het water kletterde op het achter terrasje en liep tussen de planken naar beneden. Hij deed de douche uit pakte de handdoek en begon mij af te drogen “je bent lief ‘zei hij. Waar hij mij met zijn mooie blauwe ogen mij diep aankeek. Ik smolt en een rilling gleed via mijn rug naar beneden.
We liepen naar binnen hij pakte mijn glas wijn schonk het glas vol en hij nam er een slok uit en gaf het glas aan mij. We dronken zonder iets te zeggen het glas leeg zetten het neer en hij fluisterde “kom”. hij pakte mijn hand en leidde me naar het bed hij ging liggen en zonder maar iets te zeggen gebaarde hij naast hem te komen liggen. We staarde naar het bed boven ons en zijn hoofd lag in de holte van mijn arm. Hij had al die tijd weinig gezegd maar toen zei ik “ik vind je lief knap en mooi” kuste me en draaide zich om en draaide zijn kontje naar me toe en bewoog hem tegen me aan. Hij lokte me uit om hem te nemen. Hij deed was spuug in zijn handen en wreef over mijn paal en deed dat ook over zijn sterretje. Dan leidde hij mijn pik naar zijn sterretje en liet mijn paal een weg naar binnen zoeken. En ritmische begon ik hem te neuken terwijl zijn linker kand mijn hoofd vast hield. Even kreunde hij toen ik doorstoten maar hij gebaarde door te gaan. Hij bepaalde het tempo en mijn paal schoof in en uit zijn geile kontje ik kneep hem in zijn tepels en hij genoot merkbaar…
Ik kon me niet meer in houden en met een kreun spoot ik hem vol. Hij draaide zich om “mmmm lekker” zo zei hij . Je ben een topper.
Vermoeid vielen we in slaap en de volgende morgen stond de zon al hoog toen we wakker werden. “goedemorgen mooie man “ was het eerste wat hij zei. Ik stapte naakt het bed uit en liep naar het keukentje en zetten de koffieapparaat aan. Deed de gordijnen een beetje openen keek en zag dat het al druk was op het strand. Stefan kwam achter me staan en greep me om mijn middel ik vind je lief en stoer. Ik zoende hem op zijn wang en gulzig bood hij me zijn mond aan die ik niet onbeantwoord liet ik moest op mijn knieën gaan zitten en hij propte zijn pik in mijn mond en begon mij te bekneuken gulzig ging zijn paal in en uit tot hij goed nat was toen draaide hij mij om liet me voorover buigen en likte mijn sterretje nat duwde even onverwachts zijn harde paal naar binnen. En neukte me lekker door diep en hard naar binnen ging het in en uit schoof zijn paal. Hij hijgde in mijn nek. “Mag ik bij je blijven” vroeg hij “ik vind je zo lekker” ik kon daar geen antwoord opgeven want hij stoten zo hard. Na een tijd zo staan te neuken haalde hij zijn pik er uit draaide me om en liet me knielen waar hij zijn zaad over mijn heen spoot grote klodders gingen rond in mijn gezicht overal zat het. Hij boog zich voor over en likte me schoon en kuste me weer. We hebben veel met elkaar gepraat en hij is inderdaad gebleven nadat we een en ander hadden geregeld om dit mogelijk te maken. We hadden regelmatig sex op het terras voor het strandhuisje terwijl de dagjes mensen niets vermoedend op het strand zaten. Hij zat op schoot slipje half uit en we neukten gewoon. Maar we hebben vele geile momenten gehad ook toen hij bij me woonden. Hij heeft zijn studie afgemaakt en heeft een leuke baan en we hebben het goed samen. En de seks is nog steeds geweldig….en samen fotograferen we ook en heeft hij zich weer op modelbouw gestort en ik op mijn modeltreinen.

Extra stats

woestmaarkalm

54 jaar, Almere / Nederland, man, gay, zonder partner

Type: Jock, Discreet, Daddy
Haarkleur: Grijs
Lichaamsbouw: Normaal
Politieke voorkeur: Rechts
Sport: Soms
Penisgrootte: M
Fetisjes: Lycra, ondergoed, uniform, BDSM, spanking

Lengte: 183
Oogkleur: Blauw
Haar: Kort
Lichaamshaar: Weinig
Alcohol: Voor de gezelligheid
Positie: Versatile
Talen: Duits, Engels, Nederlands

Gewicht: 80
Etniciteit: Blank
Gezichtsbeharing: Geen
Roken: Nee
Drugs: Nee
Op zoek naar: Relatie

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
393 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok