65 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

woestmaarkalm

54 jaar, Almere
man, gay

Foto's

Over

Every man has a place, in his heart there's a space,
And the world can't erase his fantasies
Take a ride in the sky, on our ship fantasii
All your dreams will come true, right away
And we will live together, until the twelfth of never
Our voices will ring forever, as one
...

https://www.youtube.com/watch?v=4lm3ijILvfc

Tripadvisor beoordeler
Werk in het OV dagelijks onderweg in heel nederland Vrijwilliger ...
ex profotograaf

In voor vriendschap (lat)relatie en meer


Ik wil alleen zijn met de zee
ik wil alleen zijn met het strand
ik wil mijn ziel wat laten varen
niet mijn lijf en mijn verstand

ik wil gewoon een beetje dromen
rond de dingen die ik voel
en de zee, ik weet het zeker
dat ze weet wat ik bedoel


Een strand en zee man ...wandelen naar de zee het gebulder van de wind en golven horen en dan bij een strandtent heerlijk wat eten en drinken

Beter onvolmaakt en echt, dan gemaakt volmaakt.

Oja ..ik heb voorkeur voor jongere mannen dan ik zelf....

veel hobby's
fotografie modeltreinen schrijven (erotische verhalen) aquaria..lezen..

Twitteraar.......
KIK........blacktulp
Whats App...vraag er na

Winterweer...

Het was aan het eind van de middag ik zat in mijn werkkamer te werken aan een aantal opdrachten. Ik ben Robert 48 jaar en eigenaar van een reclame bureau.
Mijn werkkamer kijkt uit over de uiterwaarden en tussen de kale bomen en struiken keek ik uit over de rivier. Ik had het dijkhuisje van mijn ouders overgenomen die daar jaren hadden gewoond en waar ik opgegroeid was. Het huisje was niet zo groot maar lag halverwege de dijk met een aparte garage en een ruime tuin en had vrij uizicht over de rivier. Ik moest nog een aantal teksten schrijven en zat over mijn laptop gebogen en af en toe nam ik een slok van mijn koffie. De koffiebeker was al leeg en liep het trappetje op naar de keuken de keuken lag weer een stukje hoger. Ik liet de machine zijn werk doen en bedacht me dat ik nog niet gegeten had. Ik pakte een tweetal broodjes en deed er gauw wat beleg op. Met de beker koffie en de beker liep ik weer naar mijn werkkamer. Ik schoof achter mijn laptop, en merkte toen ik uit het raam keek dat het was beginnen te sneeuwen. Grote vlokken vielen naar beneden en in het licht van de tuin lantaarns zag ik dat de tuin al aardig wit was. Ik staarde naar buiten en at mijn broodjes en dronk mijn beker leeg.
De rivier zag ik niet meer wel af en toe een lampje wat op een krib van stenen in de rivier stond.
Probeerde inspiratie te vinden om mijn laatste klusje af te maken.
Het was kil in de werkkamer geworden en ik pakte mijn mobiel en zetten via een appje de verwarming wat hoger. Deed wat meer verlichting aan en keek op mijn horloge en het was de tijd om de hond uit te laten. Ik liep via de keuken naar de woonkamer en zag de herdershond zijn kop op tillen. Met gespitste oren en zijn kop scheef keek hij me aan. “Kom maar” riep ik hem toe log kwam hij overeind en hij zijn mand uit. Ik liep naar het kleine halletje en deed mijn laarzen een en een dikke jas en handschoenen. De riem had ik niet nodig want Laska luisterde altijd zonder problemen. Met zijn tong half buiten zijn bek stond hij afwachtend naar me te kijken. Ik deed de deur open en grote vlokken dwarrelde rond en waaide de gang in. Ik trok mijn jas nog wat hoger dicht en rilde even en deed deur dicht en op slot. Laska liep even een rondje voor lange het huis en de garage blafte een keer in het niets. En liep de dijk op en naar rechts de dijk was zo ver ik kon kijken helemaal onder gesneeuwd zelfs geen sporen te zien van langsgereden auto’s. Ik liep altijd het zelfde rondje en soms wel eens naar de rivier dan kon Laska af en toe eens zwemmen. In de verte zag ik nog net de contouren van het dorpje waar ik buiten woonde. Naaste buren had ik niet de eerste woonde bijna 500 meter verder op. De sneeuw plakte aan mijn laarzen en Laska zocht zijn weg door de sneeuw halverwege het dorp draaide ik om en liep via de overkant van de weg in de richting van mijn huis. In de stilte meende ik iets te horen maar kon me niet bedenken wat. Een dier in nood maar dieren stonden nu niet buiten. Ook Laska had het gehoord en ze spitste haar oren. We kwamen langs het huis en net daar voorbij maakte de dijk een bocht naar rechts en ik besloot door te lopen. Wat ik normaal niet doe Laska bleef ook staan en keek naar mij op. Weer hoorde ik dat geluid en het leek van een auto die niet wilde starten. Na nog een bocht zag ik in de berm een auto staan, met al een dikke laag sneeuw op het dak.
Ik liep er naar toe en klopte op de bestuurders raam de deur zwaaide open en een brok sneeuw viel naar beneden de auto in. In de auto zat een blonde jonge man die me hulpeloos aan keek. “Panne” vroeg ik hem. “Ja ik heb te weinig benzine ik wilde via dat dorpje daar korter doorsteken, naar een klant waar ik een pakje af moet leveren, ik ben koerier” zei hij. Ik ben even terug van de snelweg afgegaan en nu sta ik zonder benzine. “Je staat hier niet erg handig” zei ik tegen hem. Ik haal even mijn auto ik woon hier iets verder op en dan maar eens kijken hoe we dat oplossen. Anders slepen we hem wel naar mijn huis. Ik liep terug en Laska volgde me trouw. Ik liet hem het huis is en maakte zijn poten sneeuwvrij hij ging staan eten en zocht daarna zijn mand weer op.
Ik liep naar de garage en deed de deur open en starten mijn Audi SUV en reed achteruit de garage uit en reed eerst naar rechts de dijk op en dan naar links waar die auto stond ik reed tot voorbij de wagen en voorzichtig draaide ik op de weg. Ging voor hem staan en haalde een sleepkabel achteruit. Hij kwam nu ook de auto uit en kon hem nu beter bekijken. Hij was blond en bijna een kop groter nog dan ik en had een dun donker baardje wat hem een stoerder uiterlijk gaf.
“ heb je geen jas” vroeg ik hem. “Nee” antwoorden hij “het was nog al een haast klus en dus vergeten” was zijn antwoord. Hij hielp mee de kabel te bevestigen en ging weer in zijn auto zitten. “let zo op” zei ik “bij het naar beneden gaan van de dijk af” “Dat zal ik doen meneer” zo antwoorden hij mij. Ik kroop achter het stuur en reed rustig weg en voelde even een schok toen de andere auto ook in beweging kwam. Ik gaf richting aan en langzaam reed ik de dijk af. Vlak voor de garage kwam ik tot stilstand en zijn auto stond naast me voor de andere deur. Ik stapte uit en deed beide deuren open en maakte de kabel los en reed mijn auto naar binnen. Zijn auto duwde we de garage in en zetten deze naast de mijne. “kom zei ik tegen hem “eerst even opwarmen” ik sloot de garage af en liep naar mijn voordeur en maakte deze open en liet hem voorgaan. Hij stampte zijn schoenen uit en ik probeerde mijn laarzen uit te doen. Even wankelde ik en hij stak mijn een hand toe. “bedankt” zei ik en ging hem voor naar de keuken. En greep een fles en pakte twee kleine glaasjes. “drankje” vroeg ik hem. Hmmm knikte hij. “Ik ben Robert en “jij bent “vroeg ik hem” “ Hans, Hans de Jong” zo stelde hij zich voor. Ik ging hem voor na de woonkamer en vroeg of hij wat wilde drinken. “Geef mij maar wat sterks zo” antwoorden hij “Kan ik mijn telefoon opladen” vroeg Hans “de mijne is leeg” “Natuurlijk daar staat een oplader kijk maar even of het past zo zei ik hem” . Hij liep in de aangewezen richting van de oplader, daarna schoof hij bij me op de bank. “U woont hier mooi” begon hij nadat ik hem een glas had aan gereikt” . “Nou dank je” antwoorden ik hem “ het is hier lekker rustig dan kan ik lekker werken “ Hij pakte zijn glas en nam een slok hij moest er van hoesten en daardoor vloog een deel van de inhoud uit zijn glas op mijn broek. “Sorry” zo stamelde hij en stond op en liep naar de keuken en kwam terug met een theedoek. Hij ging voor me zitten en begon mijn been en kruis droog te deppen.
En waardoor het nu kwam weet ik niet mee maar er begon wat in mijn broek te groeien. En Hans had dat door en begon nog beter zijn best te doen. Ik greep hem bij zijn hoofd en boog me naar hem toe en kuste hem die hij met zijn tong beantwoorden. Hij legde de theedoek aan de kant en begon mijn broek naar beneden te stropen. Uiteraard hielp ik een handje mee zodat hij zijn gang kon gaan. In mijn blauwe boxershort stak mijn harde paal zichtbaar af. Hij toverde hem te voorschijn en begon hem van onder naar boven te likken. Daarna nam hij hem in zijn mond en pijpte hem nat. Hij trok zijn shirt en ook zijn broek uit geil smeet hij zijn kleding van hem weg. Ik liet hem met zijn mond zijn gang gaan lekker nat en hield zijn hoofd tegen bij het naar boven komen. Soms kokhalsde hij maar hij ging geestdriftig voort. Ik kneden zijn ballen en streelde zijn lang pik ook deze was groot en helemaal geschoren. Hij draaide zijn gladde billen naar mij toe, en liet zijn kontje zonder problemen over mijn paal zakken. Zo ging hij door dan kwam hij weer omhoog en dan liet hij zich weerzakken. Ritmische bewoog hij zijn heerlijk ronde billen over mijn paal heen. Ik greep zijn harde paal waar ik heerlijk aan begon te trekken ik spuugde in mijn handen en maakte zijn paal lekker nat. Hij kwam overeind en gebaarde zonder woorden te gebruiken dat ik op mijn knieën op de bank moest gaan zitten. Hij kwam achter me zitten en rimde mijn sterretje diep en nat duwde mijn billen ver uit elkaar. Hij schoof zijn paal naar binnen even branden het maar met wat extra spuug van hem ging het daarna beter. Hij schoof zijn dikke en lange paal heerlijk in en uit… zijn ballen kletsten tegen mijn billen aan. Hij hijgde in mijn nek en kuste mijn lichaam en mijn nek..ik kreeg rillingen die van onder naar boven gingen. Hij neukte me heerlijk en trok ook nog aan mijn wat slapper geworden pik. Na een tijdje stevig te zijn door gepaald te zijn door hem kroop hij achter me vandaan en gebaarde op de bank te gaan liggen. Hier kroop hij naar mijn paal en begon die te likken terwijl zijn billen zich boven mijn gezicht bewoog. ik kon met mijn tong zo bij zijn sterretje… hij kreunde terwijl ik hem likte lekker nat. Mijn paal was weer keihard en hij draaide zich naar een tijdje om en zocht met zijn tong mijn mond op. Hij kuste me en liet zich over mijn paal heen zakken terwijl we zo lagen schoof mijn paal heerlijk in hem heen en weer. Hij was ervaren ik streelde zijn borsthaar en hij wist alles uit me te halen. En na een tijd hem zo genomen te hebben kon ik me niet meer inhouden en haalde mijn paal uit zijn billen en kwam schokkend klaar over zijn billen en zijn zaad spoot op zijn rug. Hij pakte zin harde paal en steunend op een hand trok zijn zich zelf af en over me heen zijn warme klodders vlogen op mijn buik en zelfs in mijn haren. Hij kuste me weer en zijn tong gleed geil bij me naar binnen. Ik stond op en de klodders voelde koud op mijn lichaam zeker toen hij er zachtjes overheen blies.
Ik pakte zijn hand en nam hem mee naar de badkamer en liep naar de inloopdouche. De stortdouche plensde over ons heen en we stonden dicht tegen elkaar aan, en kusten en streelde elkaar. Hij pakte de douchecel deed een klodder op zijn handen en begon me heerlijk in te zepen. Ik liet me niet onbetuigd en deed het zelfde bij hem. Kneden zijn billen en kneep hem in zijn arm om te controleren of ik niet droomde. Heerlijk warmde we aan elkaar op en het water gutste over ons heen. We verzopen bijna en na een tijdje zetten ik de douche uit ik pakte twee handdoeken en met een begon hem af te drogen van onder naar boven. En hij kuste mij toen mijn gezicht bij zijn mond in de buurt kwam.
Ik ging hem voor naar de slaapkamer die uitzicht gaf op de wit geworden uiterwaarden. En liet hem plaatsnemen ondertussen pakte ik de glazen en vulde ze nog wat bij en liep terug naar de slaapkamer. Ik drukte op een schakelaar en het licht dimde en met een andere schakelaar kwam de tv bij het voeteneind omhoog. Beetje schuin in bed lag hij op mijn schouder en keken zo naar de tv met mijn enne arm om hem heen kroelde ik in zijn borsthaar. Hij keek me af en toe aan met zijn mooie kijkers. Met een slokje en zo en af toe een kus vielen we in na een tijdje in slaap. Ik draaide me naar een tijdje om en voelde hem achter tegen me aan komen liggen met een arm om me heen. Net of hij dat elke avond deed. Rond 9 uur werd ik wakker en merkte dat hij uit weg was, ik schrok en werd helemaal wakker. Ik stond op en trok een witte badjas aan en liep haastig naar de keuken maar en de geur van koffie kwam me tegemoet. De onrust viel me ineens bij me weg hij zat bloot op een kruk en keek me dromerig aan en kwam overeind. En kuste me op mijn wang en pakte een beker en schonk een kop koffie wil je “melk en suiker” vroeg hij “beetje melk en suiker” antwoorden ik. “ heb je lekker geslapen” vroeg ik hem “ja heerlijk je hebt een lekker lichaam om tegen aan te liggen grinnikten “ hij. Hij dronk zijn koffie op en keek in een keuken kastje en vond een paar crackers. “Eentje hebben” vroeg hij “mmmm lekker doe maar met een plakje kaas” antwoorden ik “kaas is er in de koelkast” Hij pakte de kaasschaaf en sneed een plakje af en legde een plakje op een cracker en kwam naar me toe. Hij reikte me hem aan maar kuste me eerst op mijn mond en begon me te tongen. Hij legde de cracker op de keukentafel en greep onder mijn badjas en begon mijn pik te kneden. Zachtjes begon hij hem te kneden en te trekken Ik trok hem tegen me aan en masseerde zijn billen. Zachtjes kneden het voelde lekker aan en voelde ook iets groeien tegen me aan. Ik bukte en likte met mijn tong over het puntje van mijn eikel. De ochtend sex was heerlijk en we genoten met teugen van elkaars lichaam ondanks dat ik wat ouder ben. Naar de heerlijke sex gingen we weer samen onder de douche. We kleden ons aan en ik ging samen met hem met zijn auto op sleeptouw naar het dichtstbijzijnde tankstation en we gooide zijn tank vol… ik betaalde en na onze telefoon nummers te hebben uitgewisseld spraken we af om elkaar het volgende weekeind weer te zien met een kus namen we afscheid…….

SLOT

Extra stats

woestmaarkalm

54 jaar, Almere / Nederland, man, gay, zonder partner

Type: Jock, Discreet, Daddy
Haarkleur: Grijs
Lichaamsbouw: Normaal
Politieke voorkeur: Rechts
Sport: Soms
Penisgrootte: M
Fetisjes: Lycra, ondergoed, uniform, BDSM, spanking

Lengte: 183
Oogkleur: Blauw
Haar: Kort
Lichaamshaar: Weinig
Alcohol: Voor de gezelligheid
Positie: Versatile
Talen: Duits, Engels, Nederlands

Gewicht: 80
Etniciteit: Blank
Gezichtsbeharing: Geen
Roken: Nee
Drugs: Nee
Op zoek naar: Relatie

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
65 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok