53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

pietopera

59 jaar, Amsterdam
man, gay

Foto's

Over

Ineens weet je het zeker: het wordt weer tijd voor een nieuwe profieltekst. De vorige begon al slijtageplekken te vertonen en bevatte achterhaalde informatie.
Laat ik mij maar weer eens voorstellen. Ik ben Piet, een gezellige vent met veel interesses. Inmiddels alweer 59 jaar. (Dat noopt me gelijk om mijn tekst bij te houden, want volgend jaar ben ik toch echt 60.)
Mijn grootste passie is klassieke muziek en in het bijzonder opera. Daarmee is dus pietOPERA verklaard. Jarenlang heb ik zelf als amateur (solo-bas) gezongen bij opera- en operettegezelschap Thalia in Amsterdam (www.thalia-amsterdam.nl). Onlangs vond ik het tijd geworden om eens een andere richting in te gaan, om me meer toe te leggen op ‘hardcore’ opera. Ik ga wel zien hoe een en ander gaat uitpakken.
Inmiddels alweer een aantal jaar geleden heb ik een leuk operaprogramma gemaakt, waarvan ik begrepen heb dat het nog steeds te beluisteren is. Heb ik het toch niet voor niets gemaakt… Het programma heette (eigenlijk: heet) Podje Opera; wellicht een aanrader voor de liefhebber. (www.podjeopera.nl).
Ook andere vormen van kunst en cultuur hebben mijn interesse. Ik ben een echte stedentripper. In mijn vakanties zal je me dan ook in cultuursteden aantreffen, bij voorkeur in Italië of Duitsland. Mocht je me echter tijdens een vakantie op het strand aantreffen, dan verwar je me waarschijnlijk met iemand anders.
Hoewel ik single ben, is er wel iemand in mijn leven en dat is mijn zoon. Hij vliegt binnenkort uit, maar hij blijft natuurlijk een wezenlijk onderdeel van mijn leven.
Tja, en wat zoek ik nu hier? Niets opmerkelijks, denk ik. Leuke contacten met gelijkgestemden. Niet direct een Mr. Right, hoewel niets uitgesloten is. Maar samen plezier hebben van de interessante dingen des levens: gezellig.
Mocht je me willen aanspreken: schroom niet. Aan leeftijdsindicaties doe ik niet. Zorg wel voor leuke, nette foto’s op je profiel. Vleeswaren haal ik bij de slager of de supermarkt.

Wel, ik denk dat ik de wezenlijke zaken heb gemeld. Ik ben dus nu benieuwd wie jij bent.

Extra stats

pietopera

59 jaar, Amsterdam / Nederland, man, gay, zonder partner

Lengte: 170
Roken: Nee
Alcohol: Voor de gezelligheid

Tattoos: Geen
Religie: Agnost
Drugs: Nee

Politieke voorkeur: Midden
Sport: Nee

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok