325 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Homofobe haatvlog offline gehaald

Homofobe haatvlog offline gehaald

'Wij hebben geadviseerd de video offline te halen, anders zou de samenwerking stoppen'

Onder druk van ZoominTV is het antihomofilmpje van het YouTube-kanaal BeterBekend offline gehaald. 'Wij hebben geadviseerd de video offline te halen, anders zou de samenwerking stoppen', heeft een woordvoerder laten weten.

Het schokkende filmpje dook vorige week op. In de video vraagt een stel vloggers mensen uit Hoofddorp wat ze zouden doen als hun zoon homo zou blijken. Dat leidt tot homofobe, discriminerende, soms schokkende antwoorden.

Het filmpje is inmiddels onder druk van ZoominTV offline gehaald. 'Wij hebben geadviseerd de video offline te halen, anders zou de samenwerking stoppen', heeft een woordvoerder laten weten. Volgens de Telegraaf weigert vlogger Embaby zelf ieder commentaar. Ook mede-presentator Djavey Hillhorst was niet beschikbaar voor een reactie. 

Aangifte 
De lokale politieke partij Forza! gaf aan aangifte te willen doen en vroeg de politie en het college van B&W om actie te ondernemen. Ook uit onze Facebookreacties blijkt dat verschillende mensen aangifte willen doen tegen de haatvlog. 

Bron: Telegraaf

  Whatsapp
14 november 2017, 13:00
325 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok