341 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Videosnack | Mister Gay België Jamie Deblieck vertelt over pesten en autisme

Videosnack | Mister Gay België Jamie Deblieck vertelt over pesten en autisme

Met zijn 18 jaar is Jamie Deblieck een van de jongste Mister Gays ooit

Jamie Deblieck is tuinman, maar had beter kapper kunnen worden, zo kreeg hij tijdens een stage naar zijn hoofd geslingerd. In een video vertelt Jamie hoe hij daarmee omging.

Jamie wist al vroeg dat hij wat wilde doen met z’n groene vingers. Hij volgde een opleiding in die richting en liep enkele keren stage. Toen hem te verstaan werd gegeven dat hij niet mans genoeg was en maar beter een baan kon zoeken als kapper omdat hij gay was, wist hij niet goed hoe hij hierop moest reageren.

Zichzelf accepteren vond Jamie moeilijk, aangezien hij een lichte vorm van autisme heeft. Als het gaat om de acceptatie van anderen, vindt hij dat helemaal ingewikkeld. Uiteindelijk is het Jamie gelukt om zichzelf te accepteren, zo zegt hij in een video. Nu wil hij als Mister Gay België uitdragen hoe het is om als jongere gepest te worden.

Boodschap
Als kandidaat voor Mister Gay Europe wil hij deze boodschap uitdragen. Hij wil dat iedereen op een veilige plek kan werken, zonder discriminatie en geweld.

Begin augustus is de verkiezing van Mister Gay Europe in Zweden. Wil je op Jamie of een andere kandidaat stemmen? Dat kan vanaf 17 juli, dus nog even geduld aub.

  Whatsapp
14 juli 2017, 13:00
341 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok