255 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Thank Gay It's Friday | Tijd om te feesten!

Thank Gay It's Friday | Tijd om te feesten!

Ook dit weekend zijn er weer genoeg evenementen in ons land om lekker los te gaan. Wat dacht je van de Utrecht Canal Pride? Of de zonnige editie van FPQ XL. Thank Gay It's Friday!

Utrecht Canal Pride
Het is zover! De eerste editie van de Utrecht Canal Pride vindt dit weekend plaats. Op zaterdag staat de hele binnenstad op z'n kop met een botenparade (vanaf 13.00 uur) én groot straatfeest. Eerder spraken wij al drie deelnemers van de parade. 

17 juni - Utrecht 

FunHouse Victor's Secret
Niet in Utrecht dit weekend? Dan is het Amsterdamse Funhouse misschien wel een leuk alternatief. In de WesterUnie en WesterLiefde vindt FunHouse plaats. De DJ's van zaterdagavond? Fransman Karl Kay, Migg Z, Eric Kande en de House of Labs uit Portugal.

17 juni - WesterUnie, Amsterdam

Foto: Bell-Y Photo

Midzomergrachtfestival 2017
Ieder jaar een hoogtepunt in Utrecht is het Midzomergrachtfestival. Zo presenteert Pann een Jong & Out fototentoonstelling, kun je op maandag naar de voorpremière van Sage Femme en is er op dinsdag een Pink Pub Quiz in Café Kalff. Het complete programma vind je hier

16 tot 25 juni - Utrecht

FPQXL
We gaan naar de Costa del Sol met F*cking Pop Queers. Trek je meest zonnige outfit aan want het beloofd een tropisch feestje te worden. Bailar toda la noche!

17 juni - Paradiso, Amsterdam

Coverbeeld: Thijs Maarten

  Whatsapp
16 juni 2017, 15:00
255 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok