325 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nieuw op Netflix: “Loev”, een geheim liefdesverhaal uit India

Nieuw op Netflix: “Loev”, een geheim liefdesverhaal uit India

Homoseksualiteit is nog altijd officieel verboden in India. De makers van Loev – een film over de liefde tussen twee mannen – moesten dan ook alles in het geheim doen. Vanaf vandaag is Loev te zien op Netflix. Hier alvast de eerste beelden.

Wie in India op homoseksualiteit wordt betrapt, kan nog altijd levenslang in de gevangenis verdwijnen. Uiteraard bestaat er een groot ondergronds circuit, waaruit zo nu en dan iets moois opduikt. De film Loev bijvoorbeeld.

Regisseur Sudhanshu Saria waagde het om in het geheim een complete film te maken waarin de levens van twee mannen worden getoond. Acteur Shiv Pandit speelt Jay, een hotshot op Wall Street. Hij komt in contact met Sahil (een rol van Dhruv Ganesh), een in Mumbai woonachtige muziekproducent. Wat volgt is een emotionele roadtrip vol gemiste kansen, waarheden die aan het licht komen en uiteindelijk een onverwacht beantwoorde liefde, aldus de synopsis.

Spectaculair
Saria vertelt in een statement dat het hem vooraf vrijwel onmogelijk had geleken om de film te maken. ‘Ik wist niet hoe we acteurs konden vinden of de financiën rond zouden krijgen. Dat we nu een wereldwijde release krijgen is op z’n minst spectaculair te noemen. Het zegt heel veel over Netflix dat ze filmmakers als ik die mogelijkheid geven.’

Loev ging in première op het SXSW-festival en is nu te bekijken op Netflix. Hier de trailer:

Bron: Deadline

  Whatsapp
01 mei 2017, 14:41
325 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok