379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Steps is weer bij elkaar, en dat wil je niet missen!

Steps is weer bij elkaar, en dat wil je niet missen!

Britse popgroep Steps is weer bij elkaar! De groep scoorde in de jaren 90 grote hits. Inmiddels hebben de heren en dames van Steps opgetreden in Britse gayclubs en bij onze zuiderburen. 'Scared of the Dark' is het eerste nieuwe materiaal en had bij het Songfestival niet misstaan.

Het is niet de eerste comeback van Lee, Claire, Lisa, Faye en Ian. Na een break-up in 2001 kwamen ze 10 jaar geleden weer bij elkaar om een nieuw album uit te brengen en op tournee te gaan. Heel erg succesvol was dat album niet: het bleef steken op een 32e plaats in de Engelse charts.

Blast from the past
Hoog tijd om even terug te blikken op het oeuvre van de popgroep. Hun naam is een verwijzing naar de danspasjes die ze altijd deden. En hoe catchy die waren, kun je zien in de classic '5, 6, 7, 8'. Allicht herken je het nummer ook van de populaire serie Please Like Me. 

Succes door de Bee Gee's
Met het nummer 'Tragedy' behaalde Steps groot succes in het Verenigd Koninkrijk, het kwam op de eerste plaats binnen in de charts. Niet voor niets is het bijna altijd het slotnummer bij hun tours. Het origineel van de Bee Gee's werd twintig jaar eerder al een grote hit. 

Gevoelige momenten met Steps
Natuurlijk moet er ook een gevoelig nummertje tussen zitten. Wij werden door 'It's The Way You Make Me Feel' nog meer verliefd op Ian en Lee. En wat een heerlijke pasjes weer!

Steps live zien? Dat kan! Eind dit jaar touren ze door het Verenigd Koninkrijk met hun 'Party on the Dancefloor Tour'. 

  Whatsapp
14 maart 2017, 16:38
379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok