Verdachte mishandeling van homopaar opgepakt

Verdachte mishandeling van homopaar opgepakt

16 februari 2017, 13:42
2 reacties

De politie heeft donderdagmiddag een 24-jarige Amsterdammer opgepakt. Diegene wordt ervan verdacht in oktober twee mannen van 52 en 55 jaar oud te hebben mishandeld.

In de nacht van 15 op 16 oktober werd het homopaar uitgescholden vanwege hun geaardheid en vervolgens tegen de grond geslagen. Één van de slachtoffers werd meerdere keren in zijn gezicht getrapt

Bij Opsporing Verzocht was deze week extra aandacht voor de zaak. Een filmpje van de mishandeling werd toen getoond, het lijkt erop dat hieruit de bewuste tip van de verdachte is gekomen. De politie heeft nog geen verdere uitspraak gedaan over de zaak. 

 
Coverfoto: Facebookpagina Politie Amsterdam Centrum-Burgwallen.

19 februari 2017 00:10

mooi zo en ik hoop dat die dader leven lang krijg ze moeten met hun poten van een ander af blijven van hoe je bent. ben je bi of ho of hetero/ wij zijn mensen ik vind dat die potenrammers leven lang cel moeten krijgen

20 februari 2017 04:24

Feitelijk was het enige opvallende aan het tweetal , dat ze een voertuig deelden. Dat is ook wel erg raar , dan moet je wel homo zijn. Ah , it took one to know one : typisch voor potenrammers. Er zijn wel vaker zinloze zware mishandelingen bij de ponten.
Het gebrek aan aanleiding doet denken aan die homo die ( zonder klefheid ? ) met een vriendin liep bij de Westerkerk , en volstrekt onverwacht werd neergeslagen , nog voor hij kon melden dat hij homo was. Misschien omdat hij naast een vrouw liep.

Log in om een reactie te plaatsen

412 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Word nu Member! Ok