379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
3 tips voor het perfecte Squirt.org-profiel

3 tips voor het perfecte Squirt.org-profiel

Advertorial

Datingapps zijn irritant. Je investeert tijd en energie in hete mannen, die als sneeuw voor de zon verdwijnen wanneer je voorstelt om af te spreken. Iemand tussen de lakens krijgen zou niet zo moeilijk moeten zijn. Squirt.org maakt een eind aan je ‘online cruising-zorgen’.

Op Squirt.org is iedereen op zoek naar hetzelfde en windt niemand daar doekjes om. Geen eindeloze gesprekken, geen plotselinge verdwijningen, geen verspilde tijd. Maar hoewel een spannende date eenvoudig te vinden is, zijn er een aantal belangrijke manieren om je profiel extra te doen opvallen.

1 Laat je gezicht zien
Laten we eerlijk zijn. Niemand wil praten met een hoofdloos, geslachtsloos, kontloos wezen. Een spannende profielfoto uploaden is de snelste manier om meer profielviews te genereren. Kers op de taart: Squirt.org is ongecensureerd, dus je kunt de foto’s zo sexy maken als je zelf wilt. Drive ’m wild!

2 Wees duidelijk
Wanneer mannen je profiel bekijken, vergelijken ze wat jij wilt met wat zij willen. Die gespierde hunk die hunkert naar een anonieme seksdate, heeft geen flauw idee dat jij hetzelfde zoekt als je dat niet in je profiel aangeeft. Vul alle velden volledig in en voor je het weet ga je lekker van bil!

3 Tell them more!
Een hoop van de stats op je profiel beschrijven jou en je seksuele interesses, maar door een bio toe te voegen, maak je je profiel een stuk menselijker. Iemand met enkel stats en seksuele interesses lijkt lui en ongeïnteresseerd. Probeer bijvoorbeeld iets in de trant van: ‘Op zoek naar een friend with beneftis, een goede tandartsverzekering en betaald verlof.’ Recht voor zijn raap sexy met een vleugje humor. Een lekker lijf is fijn, maar een beetje persoonlijkheid mag ook niet ontbreken.

Houd deze drie dingen in je achterhoofd en sla in no time een lekkere vent aan de haak.

Niet zo geïnteresseerd in online hook-ups? Squirt.org heeft ook een lijst met populaire cruisinglocaties bij jou in de buurt. Schrijf je vandaag nog gratis in.

  Whatsapp
06 januari 2017, 12:33
379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok