Gratis naar de film | The Handmaiden

Gratis naar de film | The Handmaiden

09 januari 2017, 16:00
1 reactie

Korea, jaren ‘30, tijdens de Japanse kolonisatie. Een jonge vrouw (Sookee) is aangenomen als dienstmeisje door een rijke Japanse erfgename (Hideko). Zij leeft op een groot landgoed, afgesloten van de buitenwereld en in de macht van een tirannieke oom, die met haar wil trouwen. Maar Sookee heeft een geheim. Met de hulp van een oplichter, die zich uitgeeft voor een Japanse graaf, zijn er andere plannen voor Hideko…

De spannende en opwindende liefdesthriller The Handmaiden was genomineerd voor een Gouden Palm op het Filmfestival van Cannes en werd uitgeroepen tot de Beste Buitenlandse Film door de Los Angeles filmcritici. De film is gebaseerd op het boek 'Vingersvlug' van de Britse schrijfster Sarah Waters, die al meerdere lesbische, historische romans op haar naam heeft staan.

Park Chan-Wook
Regisseur Park Chan-Wook gooide eerder hoge ogen met Joint Security Area, horrorfilm Thirst en The Vengeance-trilogie. De cast van zijn nieuwste film bestaat uit de Koreaanse sterren Ha Jung-Woo, Kim Min-hee en Kim Tae-ri.

Gratis naar de film?
We mogen 3 x 2 gratis kaarten verloten, in te zetten bij een bioscoop naar keuze. Bovendien sturen we je ook de dvd van Gouden Palm-winnaar La vie d’Adele! Stuur om kans te maken een mail naar win@gay.nl o.v.v. ‘The Handmaiden’ en vermeld je naam, profielnaam en adresgegevens.

11 januari 2017 13:18

Lijkt me een gave film! Ik moet de Vengeance-trilogie nog steeds kijken maar ik durf niet :)

Log in om een reactie te plaatsen

404 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Word nu Member! Ok