Legendarische George Michael leeft voort in ons hart

Legendarische George Michael leeft voort in ons hart

26 december 2016, 02:33
3 reacties

Gisteren is op 53-jarige leeftijd zanger en legende George Michael overleden. Met groot verdriet nemen wij afscheid van een man die zó veel heeft betekend, voor zo velen van ons.

Het jaar 2016 is op de valreep nog een stuk duisterder geworden. Wij zijn op de redactie nog maar net over de dood van David Bowie heen en nu is daar ineens het verdrietige nieuws dat ook George Michael het tijdelijke voor het eeuwige heeft verruild. 

George Michael verkocht meer dan 120 miljoen albums en stond in Engeland en Amerika maar liefst 24 keer op nummer 1. Van Tokio tot Tampa: stadions liepen voor hem vol. George Michael was ook een belangrijke partner van de Elton John Aids Foundation. Tijdens zijn Symphonica Tour (2014) bijvoorbeeld, die hij om gezondheidsredenen moest afbreken, wist hij op één avond meer dan een miljoen euro op te halen voor deze charity. Winq en gay.nl (tegenwoordig partners) zijn trots dat ook wij ons tot de partners van deze Foundation mogen rekenen - in Engeland werkt Winq nauw samen met de EAF tijdens verschillende events.

Met George Michael verliezen wij opnieuw een kleurrijke smaakmaker. Wij hebben hem nooit persoonlijk gekend. En toch voelt dat zo. 

 

 

 

26 december 2016 05:14

RIP George.........thx for all your good music x

26 december 2016 06:09

You have been loved.

Log in om een reactie te plaatsen

517 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Word nu Member! Ok