379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Winactie: Knallend het oude jaar uit

Winactie: Knallend het oude jaar uit

Keuzestress! Waar moet je dit jaar NYE vieren? Of je nou in de hoofdstad blijft of naar een feestje in het land, wij geven van vier feestjes 2x2 kaartjes weg. Zoek jouw favoriet uit en schrijf je in!

EnSuite - New Year's Eve Bash 
Ga je NYE in Utrecht vieren? Dan moet je zeker naar Club Venue. Daar vindt namelijk voor de zevende keer het nieuwjaarsfeest van EnSuite plaats! Het enige gay nieuwjaarsfeest van Utrecht. Robert Vonk en Iek Mogadore draaien de lekkerste plaatjes. 

31 december - Club Venue, Utrecht

FPQXL - NYE
Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het grootste popfeest van Nederland. F*cking Pop Queers Extra Large heeft een heerlijk 'Queer Cabaret'-thema. Waan je dus in het Berlijn van de jaren '20. 

31 december - Paradiso, Amsterdam 

Out & Nyx - New Year's Eve
Het belooft weer een fijn feestje te worden in Club NYX. The G-Team en Sjeazy Pearl zijn twee van de headliners. Voor deze avond heeft ook Exit Café haar deuren geopend. Extra plek om te dansen dus!

31 december - Club NYX, Amsterdam 

Beautiful People Insomnia NYE
Dit jaar in Arnhem tijdens NYE? Ga dan naar Insomnia! In De Roze Bunker wordt de nieuwste editie van Beautiful People gevierd met een nieuwjaarsthema. Gratis welkomstshotjes voor iedereen! 

31 december - De Roze Bunker, Arnhem 

Wil jij kaartjes winnen voor een van de vier feesten? Stuur dan een mailtje naar win@gay.nl met jouw profielnaam en het feest van je voorkeur en wie weet zien we je daar!

Coverfoto: Maarten Nauw

  Whatsapp
25 december 2016, 10:02
379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok