Kruip op de bank met deze fijne Netflix-series

Kruip op de bank met deze fijne Netflix-series

01 januari 2017, 15:36
18 reacties

Happy New Year! Lig jij net als ons ook brak op de bank? Dan hebben wij de perfecte tips om de eerste dag van het nieuwe jaar door te komen!

Please Like Me
Josh Thomas speelt de hoofdrol in deze serie gebaseerd op zijn eigen leven. Please Like Me start met een scène waarin Josh erachter komt dat hij op mannen valt. Hij loopt de megaknappe Geoffrey (Wade Briggs) tegen het lijf en die lijkt geen genoeg van hem te krijgen. Een heerlijke serie, waarvan inmiddels drie seizoenen op Netflix staan. Ook de rol van Josh' ex Claire (Caitlin Stasey) wordt fijn gespeeld. 

The OA 
Als Prairie Johnson (Brit Marling) na zeven jaar vermist te zijn opeens terugkeert, is haar hele dorp in shock. Ze noemt zichzelf heel mysterieus "The OA" en zit vol geheimzinnige littekens. De spanning is om te snijden, want wie is The OA?

Sense8
Acht verschillende verhalen vermengen zich in Sense8. Een serie die bekend staat om haar seksuele diversiteit. En dat zien we graag! Scènes spelen zich af over de hele wereld. Deze sciencefictionserie is zeker een aanrader. 

Don't Trust The B---- in Apartment 23
Een bonustip! Deze eeuwenoude (oké, valt mee) serie gaat over Chloe (Krysten Ritter). Misschien wel het grootste kreng van Amerika. We volgen haar leven, waarin ze naar New York vertrekt, heel veel vijanden maakt en af en toe toch wel een goed karakter blijkt te hebben.

1 januari 2017 16:11

Laatst eyewitness zitten kijken. Leuke serie met homoseksuele hoofdrollen :)

1 januari 2017 18:40

Die eerste vond ik erg leuk, heb veel gelachen ook al keek ik hem in mijn eentje :)

1 januari 2017 19:35

"Please Like Me" is echt wel een aanrader! :D

2 januari 2017 05:46

Haha, dat zeker. Heb alle 3 seizoenen die beschikbaar zijn op Netflix gekeken net, echt geweldig (en soms een beetje vreemd). Nu eend kijken waar ik seizoen 4 kan kijken die nu aan de loop is.

6 januari 2017 19:38

Ik kan wel aanraden is op Kodi en Exodus te Googlen :P

2 januari 2017 10:23

Ik wil de hoofdrolspeler in Please like me altijd in zijn gezicht stompen want hij is zó extreem vervelend! Bijna net zo erg als dat mens van Girls. Desondanks is de serie echt heel erg leuk. Misschien ook wel juist omdat de held van het verhaal zo'n nare persoonlijkheid heeft.

4 januari 2017 23:03

De hoofdrolspeler heeft zo'n irritante puist ofzo op zijn lip, ik wil het er elke keer van af rukken :P En het feit dat hij Geoffrey aan de kant zet snap ik al helemaal niet xD

5 januari 2017 11:07

Nee, het is sowieso een heel raar element van dat verhaal dat er hele rijen mannen op hem staan te wachten. Josh is behalve vervelend inderdaad ook geen knapperd :)

6 januari 2017 09:52

Och, ik vind hem wel erg knap hoor :). Maarja, dat is allemaal persoonlijk natuurlijk :)

6 januari 2017 15:01

Hehe je mag hem hebben Patrick! ;-)

4 januari 2017 14:26

Ik snap de perverse headerpicture niet echt...

4 januari 2017 19:56

Heb je de serie gezien? Ik vond dit namelijk een heel grappig moment zonder ook maar het minste iets van perversiteit, de oude man is een date van de moeder van zijn vriend(je) en de onmoeting is geheel en al awkward haha

4 januari 2017 21:41

awk.... wat? wou je nou serieus zeggen dat je daar het Nederlandse woord niet meer voor weet?

5 januari 2017 09:53

tantra, voor mensen van de generatie die zijn opgegroeid met engels als bijna hun 2e moedertaal, of mensen die er vaak mee bezig zijn is het soms moeilijk om ook gewone alledaagse woorden de nederlands vertaling te vergeten of er even niet op te komen, of misschien zit het er zo ingekalkt dat het een logischer woord is om te gebruiken.

5 januari 2017 17:15

+1 Ardetha, Ik ben voorstander van tweetalig onderwijs en dat heb ik ook gehad vanaf de kleuterschool. Het Engels is ook een veel bredere taal wanneer het vocabulaire betreft. Plus als klein landje welke draait om internationale handel is het wel zo handig haha. Ook als raakt het Nederlands verbasterd dan is dat misschien des te beter toch?

5 januari 2017 19:35

haha awkwaaaaard, zie mijn reactie(antwoord) hieronder tantra, 'tantra' is trouwens systeem volgens 'google-vertaal'

5 januari 2017 19:13

haha ik houd heel veel van taal en zou het leuk vinden als we met zijn allen meer nederlandse woorden zouden verzinnen maar soms kan ik een gevoel beter omschrijven met een buitenlands woord. Heb jij dat nooit Tantra?

5 januari 2017 19:16

haha shit da gaat niet goed :S

Log in om een reactie te plaatsen

391 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Word nu Member! Ok