38 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Kruip op de bank met deze fijne Netflix-series

Kruip op de bank met deze fijne Netflix-series

Happy New Year! Lig jij net als ons ook brak op de bank? Dan hebben wij de perfecte tips om de eerste dag van het nieuwe jaar door te komen!

Please Like Me
Josh Thomas speelt de hoofdrol in deze serie gebaseerd op zijn eigen leven. Please Like Me start met een scène waarin Josh erachter komt dat hij op mannen valt. Hij loopt de megaknappe Geoffrey (Wade Briggs) tegen het lijf en die lijkt geen genoeg van hem te krijgen. Een heerlijke serie, waarvan inmiddels drie seizoenen op Netflix staan. Ook de rol van Josh' ex Claire (Caitlin Stasey) wordt fijn gespeeld. 

The OA 
Als Prairie Johnson (Brit Marling) na zeven jaar vermist te zijn opeens terugkeert, is haar hele dorp in shock. Ze noemt zichzelf heel mysterieus "The OA" en zit vol geheimzinnige littekens. De spanning is om te snijden, want wie is The OA?

Sense8
Acht verschillende verhalen vermengen zich in Sense8. Een serie die bekend staat om haar seksuele diversiteit. En dat zien we graag! Scènes spelen zich af over de hele wereld. Deze sciencefictionserie is zeker een aanrader. 

Don't Trust The B---- in Apartment 23
Een bonustip! Deze eeuwenoude (oké, valt mee) serie gaat over Chloe (Krysten Ritter). Misschien wel het grootste kreng van Amerika. We volgen haar leven, waarin ze naar New York vertrekt, heel veel vijanden maakt en af en toe toch wel een goed karakter blijkt te hebben.

  Whatsapp
01 januari 2017, 15:36
38 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok