379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Datingleed | 'Kort maar raadselachtig'

Datingleed | 'Kort maar raadselachtig'

Dates zijn in principe fantastisch. Ze zijn een goede bron van inspiratie en leermomenten, van precies kunnen inschatten of je wel of niet die anekdote moet vertellen over die keer dat je ouders je als peuter aantroffen terwijl je je hele kinderkamer met de inhoud van je luier hebt besmeurd, tot weten of het wel of geen goed idee is om hem op het einde te vragen of hij zin heeft om mee naar huis te komen om ‘je nieuwe bank te bekijken’. Goede dates kunnen je een energieboost geven waar je dágenlang op kunt teren, en écht goede dates kunnen zelfs leiden tot een relatie. Maar soms heb je ook dates waarvan ter plekke blijkt dat ze maar beter weer snel voorbij moeten zijn, of die een onverwachte wending nemen. Op het moment zelf minder grappig, maar ‘later lachen we erom’. In deze nieuwe rubriek kun jij (anoniem!) het verhaal van jouw vreemdste kwijt. Want erover praten is nu eenmaal therapeutisch, en gedeelde smart is halve smart!

Ik chatte al een tijdje met Levant*, een jongen die een paar jaar ouder was dan ik. We waren elkaar op een website tegengekomen en na veel moeite had hij me eindelijk een foto gestuurd. Hij zat nog in de kast, dus hij was wat terughoudend met het maken van een afspraak. Maar ik vond hem er op z’n foto wel goed uitzien, hij woonde niet al te ver weg, en ach, ik zag hem wel zitten. We hadden niet erg inspirerende gesprekken, maar inmiddels was ook wel duidelijk dat als we een date zouden hebben, het voornamelijk om seks zou draaien. En dat vind ik prima, op z’n tijd.

Tegenwoordig spreek ik niet meer zo snel bij mij thuis af en vind ik het fijner om eerst iets te gaan drinken in de stad, maar toen was ik wat makkelijker. Ik kan me nog wel herinneren dat ik bij dat soort dates mijn paspoort, portemonnee en fotocamera heb verstopt, want je weet natuurlijk nooit helemaal zeker wie of wat je in huis haalt. Ik stuurde hem mijn adres, hij zou er over een kwartiertje zijn, dus ik sprong nog even snel onder de douche.

De deurbel ging. Ik haalde diep adem en deed open. Hij was kleiner dan ik had verwacht, en hij rook alsof hij in een parfumerie werkte waar die middag een roofoverval had plaatsgevonden waardoor alle flesjes kapot waren geschoten en de inhoud op hem was gaan lekken. We hadden een kort gesprek over koetjes en kalfjes, maar begonnen al snel te zoenen.

Tijdens het zoenen kleedden we ons uit, en zo belandden we uiteindelijk in ons ondergoed op mijn bed. Ik had geen haast, en hij kon best goed zoenen, dus zoenden we nog even door terwijl ik bovenop hem lag. Ineens begon hij te kreunen en zijn lichaam te schokken. Hij rolde van me af en hij zuchtte dat hij was klaargekomen. Ik weet dat zoiets iedereen kan overkomen en dat je in zo’n situatie zo respectvol mogelijk moet zijn, maar ik kon alleen maar stamelen ‘nu al?’. Ik heb zelfs ter controle in z’n boxer gekeken, en het vloeibare bewijs van zijn orgasme was inderdaad geleverd. Ik vroeg of we gewoon even moesten wachten en over tien minuutjes opnieuw moesten beginnen, maar hij zei dat hij echt maar een keer op een avond kon. Hij deed overigens geen enkele moeite om verder nog aandacht aan mij te besteden. Nadat hij weer was bijgekomen stond hij op en kleedde hij zich weer aan. Ik bleef maar even op mijn bed liggen. Hij keek nog eens om zich heen, zei op sarcastische toon ‘je hebt het hier wel op een interessante manier ingericht’ en ging weg.

Twee avonden later zag ik hem weer online. Hij sprak me aan, en stelde voor om weer langs te komen. Ik heb het maar gelaten. Ik besloot kort daarna wel al m’n muren van een nieuw verfje te voorzien.

* deze naam is gefingeerd

Heb je zelf een (waargebeurd!) verhaal voor deze rubriek? Mail dan naar redactie@gay.nl o.v.v. 'Datingleed'.

  Whatsapp
03 juni 2015, 16:00
379 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok