53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

Roboy19

23 jaar, Lelystad
man, gay

Foto's

Over

Hey allemaal,
Ik ben Robert en ben 22 jaar. Studeer Media, Informatie en Communicatie (MIC) in Amsterdam, wat ik echt een te gekke stad vind!

ben een beetje gek, spontaan, nieuwschierig, mannelijk :P en (bijna) altijd vrolijk. Ik ben direct en hou van eerlijkheid! soms kan het arrogant overkomen maar zo is dit niet bedoeld! we hebben niks aan leugens.

Houd ervan om veel van de wereld te zien, volgende reis wordt naar Bali. Spreek vaak af met me liefste vrienden ga ik veel uit. Mijn vrienden zijn me alles! Wat ik hier zoek ben ik nog niet helemaal over uit, zie wel wat er voorbij komt. Heb al heel wat kikkers gekust maar Price Charming heb ik nog steeds niet gevonden.

Likes: Films, Uitgaan, Mijn vrienden, Gezellig avondje op de bank, Wijntje doen op het terras, Kleren, Knuffelen, Muziek, Modern, Volleyball, Verrast worden, Spontane acties.

Dislikes: Arrogante mensen, Mensen die zich beter voelen, Liegen, Vreemdgaan!!! Mensen die me geen kans geven en alleen naar mijn foto's kijken!

Vind ik sexy: Mooie ogen, Een mooie lach, mensen waar ik enorm mee kan lachen.

Ik vind het altijd erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen! Dus, ben je tussen de 18 en 34 dan zou ik het super leuk vinden om een berichtje van je te ontvangen. ik antwoord altijd, behalve als het niet de moeite waard is om te reageren (berichten over seks ofzo).' Alle vragen en reacties zijn welkom.

xx R

Extra stats

Roboy19

23 jaar, Lelystad / Nederland, man, gay, zonder partner

Type: Discreet, College
Haarkleur: Donkerblond
Lichaamsbouw: Normaal
Sport: Ja
Drugs: Nee

Lengte: 193
Oogkleur: Blauw
Lichaamshaar: Weinig
Roken: Nee
Positie: Anders

Gewicht: 82
Etniciteit: Blank
Tattoos: Geen
Alcohol: Ja
Talen: Engels, Duits, Nederlands

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok