242 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

NH5596

22 jaar, Alphen aan den Rijn
man, gay

Foto's

Over

-- KUN JIJ MIJN TWEE LINKERHANDEN OMTOVEREN IN RECHTERHANDEN? --
Update, zondag 24 december 2017

Hej guys,

Wat leuk dat je op mijn profiel kijkt. Wees welkom. Ik heet Niels en ben 21 jaar oud.

Mijn hobby's zijn voetbal, hardlopen, reizen, talen leren, tv kijken en knuffelen. Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in politiek, duurzaamheid en de energietransitie. Dicht die kolencentrales en zet de Noordzee vol met windmolenparken!

Om terug te komen op de politiek. Ik wil wel een beetje geheimzinnig doen over mijn politieke voorkeur: Als je het politieke spectrum bekijkt, dan zit zit ik in het vakje linksonder. Kortom, ik heb een voorkeur voor links-conservatief.

Mensen omschrijven mij als een vriendelijke, liefdevolle, betrouwbare, eerlijke, integere, geduldige en zeer directe adolescent. Ik wil heel graag andere mensen helpen en sta daarbij open voor ieders overtuiging, ideeën, opvoeding en inzichten.

Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn, want ik heb ook helaas wat minder leuke kanten, waarvan een ander op de hoogte moet zijn. Ik ben namelijk de onhandigste persoon op aarde, met mijn handen lukt helemaal niets in technisch opzicht. Het zou leuk zijn als jij wel twee rechterhanden hebt. Soms moet ik ook oppassen met wat ik zeg tegen anderen, want directheid kan soms tegen je werken.

Op vakantie ga ik het liefst met het vliegtuig en wel richting de Scandinavische landen. Een zonvakantie in een democratisch land bevalt mij ook erg goed. Het Midden-Oosten mijd ik liever. Het liefst overnacht ik wel in hotels. Kamperen kan wellicht leuk zijn, maar ik denk niet dat deze vorm van vakantie vieren aan mij besteed is.

Welke jongen zoek ik nu? Een jongen die zorgzaam, lief, integer, betrouwbaar en vooral trouw is. Je bent tussen de 16 en de 26 jaar en hebt een gevoel voor duurzaamheid. Je respecteert mensen met andere ideeën, overtuigingen of inzichten en bent daarin niet doordrammerig. Wat politieke voorkeur betreft: Of jij nu VVD, PVV, CDA, D66, GroenLinks, PvdA, SP, ChristenUnie, SGP, Partij voor de Dieren, DENK, 50Plus of Forum voor Democratie stemt, het maakt mij geen bal uit! Respect ten opzichte van elkaars voorkeuren, dat is het enige wat ik in politiek opzicht van een jongen verlang.

Mocht jij aan de meeste van deze eisen voldoen - eigenlijk zijn het er helemaal niet veel - dan zou ik graag met je willen chatten. Zeker als je echt bent, jezelf bent en perfect bent, omdat je imperfect durft te zijn!

Mocht je niet aan die eisen voldoen, geen probleem, hoor! Probeer het gerust. Maar mensen boven de 30: Je kunt vast aardig zijn, maar ik wil geen relatie met een te oud iemand, foei!

Wie weet klikt het wel heel snel tussen ons!!

Liefs,

Niels
X

-
O, ja, heb je deze Zweedse voetballer al eens zien spelen? Hij is echt een lekkertje, Viktor Gyökeres!

Extra stats

NH5596

22 jaar, Alphen aan den Rijn / Nederland, man, gay, zonder partner

Lengte: 184
Etniciteit: Blank
Haar: Kort
Piercings: Geen
Religie: Hervormd
Drugs: Nee
Talen: Noors, Nederlands, Zweeds, Frans, Engels, Duits

Gewicht: 76
Haarkleur: Bruin
Gezichtsbeharing: Geen
Tattoos: Geen
Roken: Nee
Alcohol: Voor de gezelligheid

Oogkleur: Bruin
Lichaamsbouw: Normaal
Lichaamshaar: Nee
Politieke voorkeur: Links
Sport: Ja
Op zoek naar: Relatie

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
242 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok