245 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

NH5596

21 jaar, Alphen aan den Rijn
man, gay

Foto's

Over

Hej guys,

Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Ik ben Niels en ben 21 jaar.

Mijn grootste hobby is voetbal, maar ook reizen en politiek zijn erg interessant. Ik doe ook aan hardlopen. Daarnaast ben ik groot fan van Scandinavi├ź: als je het koud hebt, kun je altijd nog vier truien aan doen om het warm te krijgen, terwijl als het te heet is, je niet alles meer uit kunt trekken ;)

Ik ben heel sociaal, vriendelijk, geduldig, heel direct en vooral erg milieubewust. Dat klinkt heel saai, maar ik vind dat we de aarde schoon door moeten geven aan volgende generaties. Onder andere daardoor heb ik ook een fascinatie voor auto's met nieuwe technieken. Super gaaf!

Ook ben ik heel betrouwbaar en zorgzaam voor andere mensen. We leven hier in een land met normen en waarden. Eigenlijk zijn dat de twee belangrijkste voorwaarden die ik aan een jongen stel.

Zelf ben ik een goudeerlijk persoon. Daarom gebiedt de eerlijkheid te zeggen dat ik ook mindere eigenschappen heb: ik ben mega onhandig, want ik beschik namelijk over twee linkerhanden. ;) Alles wat ik in m'n handen krijg, stort in elkaar of breekt, haha. Of ik krijg de meest makkelijk bedienbare apparaten niet aan de praat.

Voor mijzelf is roken een hele grote afknapper. Als ik minister-president zou zijn, dan gaan de accijnzen op rookwaren met 200 procent omhoog, jeej! :) Tevens heb ik absoluut geen voorliefde voor piercings, uitzonderingen natuurlijk daargelaten.

Een berichtje sturen vind ik altijd wel leuk, wie weet komt er nog wel wat van. Niet geïnteresseerd in seksverzoeken, ga je tijd nuttiger besteden. Je weet zelf drommels goed of je te oud bent of niet. Daarom een dringend verzoek aan de mensen van 30+ hier op de site: ik heb geen behoefte om met u te chatten.

Liefs.

Extra stats

NH5596

21 jaar, Alphen aan den Rijn / Nederland, man, gay, zonder partner

Lengte: 184
Etniciteit: Blank
Haar: Kort
Piercings: Geen
Religie: Hervormd
Drugs: Nee
Talen: Duits, Engels, Frans, Nederlands, Noors, Zweeds

Gewicht: 76
Haarkleur: Bruin
Gezichtsbeharing: Geen
Tattoos: Geen
Roken: Nee
Alcohol: Voor de gezelligheid

Oogkleur: Bruin
Lichaamsbouw: Normaal
Lichaamshaar: Nee
Politieke voorkeur: Links
Sport: Ja
Op zoek naar: Relatie

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
245 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten
Volg Gay.nl op
Facebook / Twitter

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok