53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

Helmich

37 jaar, De Blesse
man, gay

Foto's

Over

hey ik ben Helmich een leuke blonde man van 37 jaar, ben een echte spring in het veld en hou van het leven en geniet er ook met volle teugen van. Je zou me kunnen omschrijven als en echte levensgenieter, gangmaker, feestbeest. Ik hou wel van een feestje op zijn tijd, met een beste borrel. Maar er moet ook gewoon gewerkt worden. maar als ik een mooie reis kan maken ga ik dat niet uit de weg en neem ik daar de tijd voor. het leven kan kort zijn geniet met de dag en ga zien wat je zien kan.

Ik werk dus in de horeca als gastheer in een Art en Wellness Hotel. iK ben daardoor dus een echt horeca dier en een nacht mens. En jha daar ontbreekt bij mij het biertje en sigaretje niet!

Mijn naam is dus Helmich en ben niet van Duitse of Oostenrijkse afkomst mijn ouders vonden dit een leuke naam :( ( ben er aangewend ) iedereen noemt me toch anders hahaha

woon in een heel klein dorpje met maar 832 inwoners genaamd De Blesse net 500 meter binnen in Friesland, woon daar lekker op mezelf.

1 van mijn grootste hobby's naast me werk is toneel spelen. Dit doe ik nu bijna 20 jaar Elk jaar verzorgen wij toneelvereniging "Klimop" een mooie klucht of blijspel voor ons mooie kleine dorpje.

En daarom is een beetje humor is nooit weg en is daarom mij motto sinds een paar jaar: 1 dag niet gelachen, is een klote dag. Ik ben een vrolijk en lief persoon, teder en zorgzaam. Leuk in de omgang met andere mensen, kan soms even de kat uit de boom kijken, maar als ik ergens voor ga, dan is het ook de volle 100%.

Dat was vroeger wel anders:

Vroeger ben ik heel erg gepest en ik weet dat vandaag de dag nog steeds gepest word.

STOP PESTEN !!!
WAAROM PEST JE IEMAND? OMDAT HIJ ANDERS IS ? DAN NOG PEST JE NIEMAND. ELK PERSOON HEEFT ZIJN EIGEN VERHAAL WAARDOOR HIJ OF ZIJ ANDERS IS MAAR DAT MAG NOOIT IK ZEG NOOIT DE REDEN WEZEN OM IEMAND TE PESTEN. KIJK NAAR HET PERSOON ER ACHTER EN OORDEEL NIET TE SNEL.

Een meisje van 14 loopt met haar 1 jarige zoontje over straat. hey hoer een bedrijf 's ongelukje, Roept een stel mensen. Niemand weet dat ze op haar 12e is verkracht.
Een zwaarlijvige man zit op de bank. Hij krijgt anonieme brieven waar in staat: He dikzak! Ooit gehoord van afvallen?! Niemand weet dat hij last heeft van een ziekte.
Een man met littekens en vervormde lichaamsdelen word lelijk genoemd. Niemand weet dat hij ......ernstige verwondingen is opgelopen tijdens het vechten voor ons land in de oorlog.
Een meisje loopt met haar pruik door school. Jongens trekken aan haar haar en als het blijkt dat ze kaal is lachen ze haar uit. Ze weten niet dat ze Kanker heeft.
Als je ook vind dat mensen niet zouden moeten oordelen op uiterlijk, Ga dan dit bericht als je status in je profiel zetten. Ik denk dat 96% dit niet zal doen, omdat ze geen zin hebben of omdat ze wel oordelen op uiterlijk. Ik hoop dat als je dit leest je bij die 4% wilt horen zodat meer mensen beseffen hoe gemeen het kan zijn..

Ik kom zelf dus uit een klein dorp waarbij ik zelf het gevoel heb dat ik geaccepteerd ben maar waarbij ik nog wel steeds oplet op wat ik wel of niet iets doe of hoe ik me gedraag of opstel! Dat zou niet moeten maar doe het wel omdat ik van dit dorp en hun mensen hou.

Ik ben niet extreem opzoek, want ik ben niks kwijt.

Mocht je de behoefte hebben om mij beter te willen leren kennen kan dat door een berichtje achter te laten.

Maar sorry lieve mannen boven de 40 ik weet dat jullie niks te verliezen hebben maar ik reageer echt niet terug.

Groetjes van Helmich

Extra stats

Helmich

37 jaar, De Blesse / Nederland, man, gay, zonder partner

Type: Discreet, Geek, College
Haarkleur: Blond
Lichaamsbouw: Normaal
Piercings: Geen
Sport: Soms
Penisgrootte: L
Fetisjes: Ondergoed, skater, sportkleding, anders, jeans

Lengte: 183
Oogkleur: Groen
Haar: Kort
Tattoos: Geen
Alcohol: Ja
Positie: Top
Talen: Engels, Duits, Nederlands, Fries

Gewicht: 72
Etniciteit: Blank
Gezichtsbeharing: Geen
Roken: Ja
Drugs: Soms
Op zoek naar: Seks

Vrienden

Reden van melding

Annuleren Rapporteer
Nog geen lid? Meld je gratis aan en ontmoet direct duizenden andere gebruikers.
53 Online gebruikers
Vul een correcte gebruikersnaam en wachtwoord in.
Login Vergeten

deze functie is alleen voor Members
Go Premium Ok